Rama: Gratë dhe vajzat janë më pak të korruptuara se burrat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

19:41 | 22 Tetor 2019

Muaj tetor në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka bërë një takim me gratë që janë këshilltare në Këshillat Bashkiak.

Rama është shprehur se gratë janë më pak të korruptueshme se burrat:

“Kemi 50{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} të këshillave bashkiak që janë gra dhe vajza, 60{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} e administratës publike janë gra dhe vajza dhe kjo do të thotë që minimalisht kemi 60{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} e administratës janë më pak të korruptueshëm pasi gratë dhe vajzat korruptohen më pak se burrat”./TCh

Share.