fbpx

Qeveria merr Vendimin e ri/ Ja çfarë ndryshimi bëri…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Seancën e sotme të dytë të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut të mbajtur në Shkup.

Anëtarët e Kabinetit qeveritar miratuan ndryshimet dhe plotësimet e rregullores.

Atë të Zëvendës Kryeministrit të parë të Qeverisë i cili është personi që do të zëvendësojë Kryeministrin në të gjitha obligimet.

Share.