fbpx

Qeveria informon. Ja çka do te ndodhe sonte

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria sonte me fillim në ora 20 përmes lidhjes videokonferenciale, do ta mbajë seancën e 20-të, ku do të shqyrtohen më shumë pika nga programi i saj për punë dhe me interes për qytetarët, njoftoi pres shërbimi i Qeverisë.

Për vendimet dhe konkluzionet nga seanca, prej Qeverisë do të informojnë me kumtesë pas përfundimit të saj. 

Share.