fbpx

Qeveria e Serbisë mban mbledhje me Vuçiqin, temë arrestimi i krerve te Kosoves, jemi afer qellimit tonë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Serbisë mban mbledhje me Vuçiqin, temë arrestimi i krerve te Kosoves, jemi afer qellimit tonë

Qeveria e Serbisë ka mbajtur mbledhje të veçantë, apo siç e ka quajtur tematike dhe tema kryesore ishte Kosova.

Në seancë ishte i pranishëm edhe presidenti i Serbisë. Aleksandar Vuçiq, që tha se ka njoftuar kryeministren dhe ministrat për ecurinë e dialogut.

Vuçiqi ka thënë se nuk dëshiron të marrë rolin e heroit, por ka shtuar se “falë politikës së tij” ka arritur që të kthejë Kosovën në tavolinë dhe të negociojë për çdo temë të hapur.

Vuçiq ka then se fal meje sot te gjith kreret e Kosoves jan ne hag dhe do te arrijm qellimin e serbis se madhe

Share.