fbpx

Qeveria e Maqedonisë jep Lajmin e Madh për Qytetarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nëpërmjet një njoftimi të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut thuhet lista e përditësuar është publikuar dhe janë vendosur të gjithë kategoritë e qytetarët që do të marrin ndihmë prej 6.000 denarëve si masë nga paketa e katërt gjatë pandemisë së COVID-19.
Per detaje te pakos kliko reklame dhe prit 7 sekonda

“Vazhdon procesi i përpunimit të ankesave. Qytetarët udhëzohen të kontrollojnë në ueb-faqen www.kupuvamdomasno.gov.mk“, thuhet në njoftimin e shërbimit qeveritar për shtyp.
Per detaje te pakos kliko reklame dhe prit 7 sekonda

Nga Qeveria shtojnë se kanë bërë gjithçka që t’i lirojë qytetarët nga procedurat administrative në mënyrë që mjetet të vinë atyre që u nevojiten në afat sa më të shpejt kohor./Telegrafi/

Share.