Punime të domosdoshme në sigurinë e sistemit, KEDS tregon cilat vende mbesin pa rrymë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra shkollore (kodi: 16021009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica,Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja e ndërprerjes:Pastrimi i trasesë, shtërgimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve të demtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të demtuara.

2.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtërgimi i përçuesve.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragolia (kodi 15018007) nga ora 10:00 deri në ora 12:30

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit.

4.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (kodi 15018008) nga ora 10:00 deri në ora 12:30

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit

5

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardhi i Madh (kodi 15018018) nga ora 10:00 deri në ora 12:30

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtja e Transformatorit

6

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zabel i Ultë -Bublaku (kodi 16023006) nga ora 09:00 deri në ora 10:30

Vendet: Shtrubullove, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët dhe Poterk.

Arsyeja: Manipulim – ndërrimi i furnizimit.

Ferizaj

1.

TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palidenica (kodi: 42000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Paldenicë, Pompa “Alba oil”, Axhamët, Dimca dhe Dremjak.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përҫuesve.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pozhorani (kodi: 61065014) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: 121Pompa(Zejna) TS.122 Pirraj TS.123 Ramajt TS.124 Zukajt TS 125 Kulla TS.126 Alidemët TS.127 Alidemët TS.147 P (Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi (Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran TS.151 Novosellë TS.152 TS. E fundit TS.153 Ramjan(Imria) 154 Ramjan P.(Zahir) Ts.155 Ramjan(Xhamija) TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i ri Zukajt Pozhoran TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 TS.SH Fusha e Sportit.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izollatorëve, shtrëngimi i përçusve.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Novolani (kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari, Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti II (kodi 74000010) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Deshmorët e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja: Punimi i lidhseve të 10kV (zhvendosja e TS-it te Interexi Skenderaj- kërkesë nga komuna Skenderajt).

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gramaqel, Beleu, Baballoq, Dubravë, Irzniq, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi shtyllave dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Volljaku (kodi 52056002) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Zajm lagjja Nora – Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e elemeteve te betonit, Palestra sportive “Adem Jashari”Klinë, Xehroret e Boksitit “Volljak, Restauranti Guri i Zi, Deiq Veterina Lagjja Marku, Deiq RTM-Reggio Terzo Mondo “Gllareva”

Arsyeja: Montimi i kabllove tiroidal.

3

Nga TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina 3 (kodi 52056001) nga ora 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagja Simoni, Rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, Rr. Drini i Bardhë, Qendra e rigjistrimit civil, Rr.Abedin Rexha, Rr. Elena Gjika, Motel Nora, Rr. e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkolla e mesme ‘Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagja Perlina dhe Lagja Haxhaj.

Arsyeja: Montimi i kabllove tiroidal.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllazërit e Bashkuar” ,Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi izolatorëve dhe shtërngimi i përçuesve.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të drurit në Javor, pastrimi i trasesë.

Share.