“Programi 200”, intervistë me ministrin e Jashtëm Dimitrov

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +


Ministri i Jashtëm Nikolla Dimitrov, në emisionin 200 që transmetohet sonte në orën 22 flet për herë të parë pas refuzimit të datës për bisedime, për hapat e mëtejmë në rrugën e Maqedonisë së Veriut drejt BE-së. Dimitrov tha se perspektiva evropiane s’ka mbaruar dhe se vendi s’ka tjetër alternativë. Dimitrov foli gjithashtu edhe për reagimin e ambasadorit francez në vend Timonie.

Loading…

Share.