fbpx

Profesori universitar nga Gostivari do të jetë kryetar i Akademisë Politike “AlternAtivA”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë më në një mbledhje konstruktive – në përfundim të procesit të reformave në Alternativa – u zgjodhën edhe nënkryetarët, Sekretari i Përgjithshëm dhe sekretarët e sekretariateve të partisë.
Pas përmbylljes së reformave partiake, përpos posteve të lartëpërmendura, Kryesia Qendrore e AlternAtivA-s, për kryesues të Akademisë Politike, zgjodhi profesorin universitar nga Gostivari, Dr. Bejtullah Demiri, i cili aktualisht është edhe ligjërues në Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik në Shkup.

Share.