fbpx

Prishtinë, banorët pengojnë punimet e restaurimit të xhamisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Intervenimi i policisë ishte i nevojshëm në një mospajtim ndërmjet banorëve të një lagjeje në Prishtinë dhe zyrtarëve të Bashkësisë Islame.

Këta të fundit nisën restaurimin e një xhamie, e banorët po thonë se me rrethoja po u bllokohet rruga.

Share.