fbpx

Presidenti Erdogan: Rezervat e gazit natyror në rajonin Tuna-1 arritën në 405 miliardë metra kub

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Presidenti Erdogan: Rezervat e gazit natyror në rajonin Tuna-1 arritën në 405 miliardë metra kub

Presidenti Erdoğan: Rezervat e gazit natyror në rajonin Tuna-1 arritën në 405 miliardë metra kub. Presidenti Erdoğan: Objektivi ynë është që këtë gaz ta vëmë në përdorim të popullit tonë në vitin 2023.

Presidenti Erdoğan: Rezervat që kemi zbuluar si rezultat i testeve analizë dhe punimeve të detajuara inxhinierike i janë shtuar edhe 85 miliardë metër kub gaz.

Share.