fbpx

Prekëse… Nuk kishin ngrënë ushqim qe dy ditë, mbushen me lot kur shohin ushqimin që ja kanë blerë… VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prekëse… Nuk kishin ngrënë ushqim qe dy ditë, mbushen me lot kur shohin ushqimin që ja kanë blerë… VIDEO
Dy vellezer qe jane te pastrehe dhe jetojne ne rruge(park), gjithashtu ata nuk kishin ngrene asgje prej dy ditesh dhe ne fund nje njeri me zemer te madhe i blene gjitha ushqimet dhe ia sjell per ti ngrene… pamje rrenqethese.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Share.