Politikanja shqiptare zbulon gjininë e foshnjes që po pret

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

8:02 | 24 Tetor 2019

Politikanja e njohur është sërish shtatzënë.

Në prag të muajit të shtatë, Spiropali ka rrëfyer për Bieta Sulon se po kalon shtatzëni të lehtë që nuk e ka penguar në punën e saj dhe angazhimet politike.

Ajo ka treguar për herë të parë se bebja që po pret është djalë edhe pse i shoqi ka dashur një
motër për Naltën që tani është 4-vjeçe.

Gjithashtu, Elisa u shpreh se ajo mendon se djali do i ngjajë asaj

“Tani, sigurisht që oreksi është më i shtuar, kam shumë neps si të gjitha gratë…Të kripura dhe
pikante, nuk jam e të ëmblave, nuk jam njeri që kam qejf të ha çokollata, jo. Po këto pikantet po,
turshitë, ushqimet që kanë piper, këto më shijojnë shumë. Kështu djali do më ngjajë mua, do jetë i
kripës dhe i piperit, jo i sheqerit.”

Share.