fbpx

Politikan mos merrni poena politike! Rijadi 13 herë konkuroi për punë!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pushtetarët nëse e bëjnë për poena politik ngushëllimin marre u qoftë dhe Zoti i dënoftë!
Rijad Mamuti kishte kryer Shkencat Politike me mesatare të lartë përvojë në media dhe opinione në portale konkuroi 13 herë në administratë dhe institucione të ndryshme dhe asnjëherë nuk u punësua derisa në fund u detyrua të hapte biznesin e tij privat dhe filloi të përparojë.

Djali iku në botën tjetër pa një vend pune, ndërsa ju sot e vajtoni me lot krokodilli dhe e bëni për politikë, por nuk e përfillët asnjëherë sepse ishte kapacitet dhe nuk ishte si ju ishte nga Likova ju e dinit shumë mirë. Sot në ngushëllime ishim pothuajse të gjithë dhe i vetmi i punësuar ishte Abili që udhëheq kabinetin e Rufki Sumës në Han të Elezit, të tjerët në Gjermani dhe këtu me biznese ndaj heshtni sepse nuk keni fytyrë as ngushëllime të shprehni pasi jeni më të egër se COVIDI./pacensure

Gjyla Çeliku

Share.