fbpx

Policia ndërhyn në Gllumovë të Shkupit, ndërpret dasmën me 300 mysafirë. Ja detajet(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dasmat në disa vendbanime dhe lokale nuk kanë të ndalur, edhe përkundër alarmit të institucioneve përgjegjëse në vend. Kjo ka ndodhur në fshatin Gllumovë të Shkupit, ku siç raportohet nga MPB, ekipet policore kanë ndërh.yrë në fshat për të ndërperë një dasëm në një nga restorantet e afërt. Bëhet fjalë për 300 mysafirë të ftuar

ShtyP rek1am3en dhe pr1t 5 sekonda te hapen pamjet

Dasmat në disa vendbanime dhe lokale nuk kanë të nd.alur, edhe përkundër alarmit të institucioneve përgj.egjëse në vend.

Kjo ka ndodhur në fshatin Gllumovë të Shkupit, ku siç raportohet nga MPB, ekipet policore kanë ndë.rhyrë në fshat për të ndërperë një dasëm në një nga restorantet e afërt.

Bëhet fjalë për 300 mysafirë të ftuar në lokal, të cilët me urdhër të policisë janë shpërndarë. Siç mësohet, aksioni ka ndodhur rreth orës 21 dhe se përpos policisë kanë marrë pjesë edhe Inspektorë të Inspektorateve të ndryshme, përcjell INA.

Mediat maqedonase raportuan se dasma është ndërprerë dhe ndaj pronarit të lokalit por edhe ndaj mysafirëve do shqiptohen dë.nime.

Autoritetet kanë apeluar që të evitohen dasmat dhe të mos mbahen ato në këtë periudhë të shtimit të rasteve me koronavirus, duke rekomanduar edhe restorantet që në hapësirat e tyre në çdo tavolinë të ketë vetëm nga katër veta. Qeveria gjatë kësaj jave ka paralajmëruar masa të reja kufizuese, duke përmendur nevojën e shkurtimit të orareve të punës së restoranteve dhe lokaleve të tjera shërbyese, por edhe masa të tjera për tu ballafaquar me koronavirusin. Edhe gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar mbi 400 raste të reja, 200 vetëm në Shkup dhe rrethinë. (INA)

Share.