fbpx

Po thonë se Elvis Naçi ka blerë vilë luksoze me paratë që shqiptarët i japin për bamirësi, ai flet dhe të prek zemrën: Po më ruajnë dhe shtëpinë, si nuk ju vjen zor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imami Elvis Naçi ka reaguar pas ak uzave të shumta që janë bërë së fundmi ndaj tij, se ka blerë një vilë luksoze, ku po jeton aktualisht me familjen e tij.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Naçi tha se është një person shumë i durueshëm dhe theksoi se çdo shp ifje do i përgjigjet me punë dhe vepra të mira. Imami nuk ka kursyer edhe përgjigjet ndaj gazetarit Elio Laze i cili ka publikuar disa shkrime me ak uza të forta ndaj imamit. Naçi e ka quajtur Lazen nje pseudogazetar dhe shpifës.

“Kam parë një person që i shkruan një pseudogazetari i quajtur Elio Laze i cili mund të ketë shkruajtur mbi 20 artikuj dhe ka thën këtë përrallat për mua. Ky qytetar i dërgon mesazh dhe i thotë ti që ke shkruar për transparencën dhe unë do të dërgoj inforamcion të plotë jo për elvis Naçin, por për një tjetër fondacion. Dhe ja dërgon një makinë që e kishte blerë ky fondacion 68 milionë lekë të të vjetra dhe një shtëpi që shitet 850 mijë euro.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Më tej ai thekson se gjëja më e rënd omë q ëka hasur ai është se tashmë përballë shtëpisë ku ai jeton, rrinë njerëz duke përzgjuar.

Share.