fbpx

Po.licia kërkon ndihmën qytetare për arr.estimin e një të dyshuari

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pol.icia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Po.licinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Ky është njoftimi i Po.licisë i plotë:

Pol.icia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Po.licisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Pejë, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arr.estimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:

• ISUF (Elez) ALLÇI i lindur me 15.11.1998 në Has- Shqipëri.

I pandehuri është i kërkuar për vepra penale:

• Disa raste për veprën penale “VJEDHJË E RENDË”

P.olicia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Po.icinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt po.licor.

Drejtoria Rajonale e Pol.icisë në Pejë, çdo të Premte do të publikojë nga një ose më shumë persona në kërkim, për të cilët kërkohet ndihma e qytetarëve me qellim, sjelljen e tyre para drejtësisë.

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Po.licinë e Kosovës:

Share.