fbpx

Përhajr na koft! Lajm i madh nga Turqia e Taip Erdoganit për Kosovën!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria Turke ka dërguar në Kosovë 80 ki.rurg prof.esionist me të gjitha pajisjet e veta të cilët janë duke kryer op.erime të r.ënda pa asnjë pagesë për popullin Kosovarë në QKUK.

I jemi mirënjohës presidentit Erdogan dhe popullit turk. Edhe pas prov.okimeve të individëve për prishjen e marr.ëdhënieve mes dy vendeve, Turqia si asnjëherë më parë tregon se gjithmonë ka qenë, është dhe do të jetë pranë popullit të Kosovës. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Share.