fbpx

Pergjigje fenomenale pyetjes se çuditshme – Elvis Naçi(VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pergjigje fenomenale pyetjes se çuditshme – Elvis Naçi. Hoxha nder te tjera tregon ” erdhi ai dhe i tha shah, shah mate i tha…nje adhurues por jo edhe i ditur e pyet A krijon Zoti edhe Zot tjeter ndersa ky u turfullu fare sepse se kishe mendu kete naj here sepse me kete njeriu quditet, si a krijon Zoti Zot tjetr, dhe thote te mos guxosh me thene jo sepse ju thoni se Zoti krijon cdo gje qe mos kuxosh me thene se ka Zot tjeter sepse Ai eshte Zoti Nje…” sqaron me mire

Share.