Përfshihet nga zjarri Parku Nacional në Krushevë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

12:20 | 30 Tetor 2019

Ilustrim

Është përfshirë nga zjarri Parku Nacional në Krushevë të Dragashit.

Policia raporton se në rrethana të panjohura është përfshirë nga zjarri një pjesë e Parkut Nacional që gjendet në fshatin Krushevë të Dragashit.

Në vendin e ngjarjes janë dalë njësitë policore dhe zjarrfikësit, të cilët janë duke lokalizuar zjarrin.

Share.