fbpx

Përfaqësuesi i FR-Alternativa, Liridon Baftiju takohet me përfaqësuesin e IFES-it, Lain Gill

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kuadër të IFES – International Foundation for Electoral Systems, kishim takim me konsultentin politik Lain Gill, me të cilin u bashkëbisedua për zhvillimin politik dhe ndikimin e të rinjve në politikë në RMV.
Përfaqësues i jonë si FRAAA në këtë takim ka qenë Liridon Baftiju (njëherit edhe kryetar i Forumit Rinor – Çair).
Këto aktivitete janë të rëndësishme për neve dhe të frytshme për të rinjtë në përgjithësi, që do të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

Share.