fbpx

Përçarje në BDI: Izeti del publikisht kundër Bujarit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dega e BD I-së në Çair është pak para për çarj es së madhe, e cila pritet të ndodh pas festave të Bajramit.
Kjo përp lasje mes aktivistëve të B DI-së, tashmë një kohë të gjatë ka filluar edhe publikisht të shprehet nëpër rrjetet sociale.

Dje, njëri nga përkrahësit e Izet Mexhitit, ka bërë thirrje publike deri te Ali Ahmeti që ta largojë nga partia Bujar Osmanin dhe përkrahësit e tij, duke e cilësuar Osmanin si lege në dhe injor antë i B’DI-së.

Kjo revo.ltë e përkrahësve të Mexhitit në Çair, ka nxehur fuqishëm që edhe fraksionet tjera brenda BDI-së, të kenë përp lasje të mëdha mes vete.
Më poshtë e keni reagimin e plotë të aktivistit nga Çairi kundër Bujar Osmanit dhe kërkesën e tij drejt Ali Ahmetit për largimin e Bujarit Osmanit nga BD I.

Share.