fbpx

Përçarje në Левизјен Беса

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Perskaj fushates manipulative dhe mashtruese te BDI me premtimin e dhene per Kryeministrin e pare shqiptar ,te cilit une aspak nuk i besova, si edhe perkunder fushates se saj agresive ndaj opozites shqiptare, sipas parimit “percaj dhe sundo”, ne shenje te korrektesise politike dhe te ndjenjes se pergjegjesise personale per epilogun e zgjedhjeve te fundit parlamentare,
e shfrytezoj rastin qe me ne fund, pas nje lufte gati 20 vjecare kunder BDI-se ne Kercove me rrethine, ta pranoj humbjen dhe ta uroj publikisht fitoren e merituar te BDI-se ne zgjedhjet e fundit parlamentare!!
Fundja, perzgjedhja e menyres se fushates politike eshte e drejte legjjtime perdersa ajo del e suksesshme dhe ka njerez qe e perkrahin dhe votojne! Nga ana tjeter, nese ka te tille qe ne BDI ndjehen te mashtruar, u takon atyre qe per kete te kerkojne llogari.
Megjithate, fitorja ishte e merituar dhe eshte hera e pare dhe koha e fundit qe une kete publikisht edhe ta pranoj, dhe ne shenje te pergjegjesise personale, e jap publilkisht edhe doreheqjen time nga Kyesia Qendrore e Levizjes Besa, edhepse ne qeveri, dhe e shpall terheqjen time definitive nga cdo aktivitet politik, duke iu perkushtuar tani e tutje vetem karieres profesionale dhe biznesit familjar.
Falemnderit edhe atyre qe me kane besuar dhe ndjekur, duke u kerkuar falje per cdo keqkuptim eventual, dhe u deshiroj suksese te gjitheve ne karrieren e tyre politike!

Share.