fbpx

“Për mua v.dis, të marrtë m.ortja”, babai nuk f.al djalin e b.urgosur që kerkon pafajësi: Pa dalë e v.ërteta…(Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në rubrikën “Shihemi në gjyq” në programin e “E diela Shqiptare” ishte Besim Masha për tu ballafaquar me djalin e tij, Muratin, i cili ka ardhur në studio nga b urgu ku vu an dë nimin për ak uzën e vj edhjes me a rmë. Besimi nuk ka shkuar asnjëherë ta takojë djalin e tij në bu rg që ditën që ai v uan d ënimin. Murati para 3 vitesh është aku zuar nga Policia, Prokuroria si dhe d ënuar nga Gjykata si autori i një vje dhje më ar më, në banesën e një komshiu të tyre, zotit Qemal Dacit. Që nga ajo periudhë e deri më sot, zoti Besim nuk është takuar me djalin dhe është në h asmëri dhe me familjen e Dacit.

Në 12 Mars të vitit 2015 në orën 19:30 është njoftuar në policinë e Krujës se ka ndodhur një vj edhje me dh unë në bashkëpunim. Ngjarja ka ndodhur në familjen e zotit Qemal Daci. Policia pasi ka shkuar në vendngjarje ka parë dy gra të l.idhura, bashkëshorten e zotit Qemal Daci si dhe një komshie të saj që kishte shkuar për kafe. Zonjat janë gjetur në gjendje shuam të rë ndë fizike dhe mendore. Autorët kanë qenë 5 persona dhe të mas kuar. Njëri ka qëndruar me zonjën, njëri ka qëndruar jashtë dhe tre të tjerët kërkonin për mallin që do të vi dhnin, pretendohet një shumë e madhe parash. Në këto momente të ngjarjes së rëndë zoti Daci ka qenë në një ambient tjetër bashkë me djalin dhe ku pretendohet se ka gjetur njërin nga këta bashkëpunëtorë me një mjet.Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do lajmin eplot

Eni Çobani: Besim Masha është babai i 5 fëmijëve dhe më ka thënë nëse kjo gjë ka ndodhur unë nuk e dua më atë diel dhe kjo gjë më ka vr.arë edhe shpirtërisht dhe prandaj kam mundësuar ardhjen e Murat Mashat për të na treguar çfarë ka ndodhur atë natë. Murat Masha është dë.nuar më 7 vite e gjysmë dhe kërkon pafajësi, pasi nuk është pjesëmarrës në këtë ngjarje.Ndërkohë ata që bërë vj.edhjen e kanë kryer dë.nimin dhe jetojnë të lirë në territorin e Shqipërisë.

Sot je përballë zotit Besim dhe ky është d.ënimi i dytë, të parin ta ka dhënë ligji dhe të dytin familja. Ti duhet të thuash vetëm të vërtetën, Unë si ndërmjetëse në këtë senacë ndërmjetësimi kërkoj të thuhet vetëm e vërteta. Ti je i dë.nuar nga Gjykata e Shkallës së Parë si dhe nga Gjykata e Apelit dhe sot ke pretendimet e tua me një rekurs pranë Gjykatës së Lartë nga e cila nuk ke marrë ende përgjigje. Sot të dy do të mbani përgjegjësi për gjithçka që do të thoni. Doni ti jepni dorën djalin meqë nuk e keni parë? Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid eon e plo.te..

Share.