fbpx

Pendarovski: Derisa të krijohen kushtet për imunizim masiv, qytetarët t’i respektojnë masat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkup, 22 mars – Presidenti Republikës së Maqedonisë, Stevo Pendarovski, në seancën e rregullt të Shtabit të Koordinimit të Përgjithshëm të Krizave, në të cilën u diskutua gjendja në vend e shkaktuara nga pandemia Covid-19, tha se “Derisa të krijohen kushtet për imunizim masiv të popullatës, qytetarët duhet të vazhdojnë me sjellje të ndërgjegjshme dhe të respektojnë masat parandaluese për mbrojtjen kundër virusit”.

Nga kabineti i presidentit thonë se ministrat dhe përfaqësuesit e institucioneve kompetente informuan për aktivitetet aktuale, masat e marra dhe efektet e zbatimit të tyre.

Share.