Pas JO-së nga BE, Rusia fton Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut t’i bashkohen “Bashkimit Euroazian”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Chizhov tha, “Unë jam i sigurt se vendet, të cilat janë kandidate për anëtarësim në BE dhe së fundmi janë” vënë në akull “nga Brukseli “mund të kenë më shumë benefite në EEU”, raporton Tch

Ftesa e Rusisë për vendet e Ballkanit për t’u anëtarësuar në EUU vjen vetëm disa ditë pas një vendimi negativ nga Presidenti Francez Emmanuel Macron.

Ndërkohë Bjellorusia është i vetmi vend evropian që po merr pjesë në EEU.

Share.