fbpx

Osmani nesër dhe pasnesër në Bruksel në Këshillin e Atlantikut të Veriut të NATO-s

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Osmani
Më 23 dhe 24 mars 2021, Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, do të marrë pjesë në takimin e rregullt të Këshillit të Atlantikut të Veriut në nivelin e Ministrave të Jashtëm, i cili pas një pauze prej një viti për shkak të pandemisë COVID 19, do të zhvillohet me prani fizike në Selinë e Aleancës.Diskutimet në takim pritet të përfshijnë çështje me përparësi të NATO-s, të tilla si situata në Afganistan, ndikimi i marrëdhënieve globale gjeostrategjike mbi sigurinë në zonën Euro-Atlantike dhe stabilitetin e gjerë rajonal.

Share.