fbpx

Osman Musliu: Kosova nuk është shtet islamik, njohja nga Izraeli e mirëseardhur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imami i Drenasit, Osman Musliu ka komentuar zhvillimet e fundit në lidhje me raportet Kosov ë-Iz rael.

Musliu, në “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini ka thënë se Ko sova është vend me shumicë myslimane por sipas tij nuk është vend isl amik.

“Ne rregullimin shtetërorë e kemi laik. Ligjet tona janë laike dhe nuk kanë mbështetje në Ku ran, Bi bël apo Tev rat”, tha ai, përcjell Telegrafi.

Share.