fbpx

OPINION: Mungesë kuadrosh apo NEPOTIZËM në Lëvizjen Besa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Burrë e Grua, Nip e Daj “herth herth” pas pushtetit.
Basri Bajrami deputet i Levizja Besa punëson djalin e vet Hasan Bajrami te ministria e Bujqësisë dhe nipin Refik Xhemaili te Agjencioni për Punësim – drejtor Abdush Demiri.
Senat Ameti, këshilltar në Komunën e Vrapçishtit, i punësuar në Besa, emërohet drejtor nga Levizja Besa (i pangopur!!) vazhdon me nepotizëm dhe punëson djalin e dajës, Kadir Ajetin, shofer tek drejtoria që udhëheq Adnan Azizi.
Lule Pajaziti, këshilltare në Komunën e Tetovës si dhe bashkëshorti i saj
Binaz Pajaziti, antarë i Kryesisë Qendrore, emërohet anëtarë i Bordit Mbikqyrës në SH.A për Shërbimet e Aeroportit (85000 denarë në muaj të pamjaftueshme).
Artan Etemi, drejtor ekonomik tek Spitali i Tetovës, gruaja e tij, Hatije Etemi, këshilltare në Komunën e Tetovës ( si dhe antare mbrenda strukturave të L. Besa, familjare e Adnan Azizit nga Llërca e Tetovës).
Besar Durmishi, këshilltarë në Komunën e Tetovës, i punësuar në kabinetin e drejtorisë që udhëheq Adnan Azizi nga Besa (më afër Gusha se Fusha).
Basri Mehmedalija, këshilltarë në Komunën e Tetovës, i punësuar në Ministrinë e Bujqësisë.
Këtu i keni të arriturat e 100 ditëshit e Dvizhenjes Besa në këtë qeveri. Nepotzmin, Duplimin e vendeve të Punës në institucione, këto janë parimet e idealit të Dvizhenjes me gjasë se ju ka mbet edhe ndonjë pa punë nga shtëpia. Ndërsa, sa i takon aktivistëve, ata do të kenë kohë që të presin për tu punësuar (ndoshta në zgjedhjet e ardhshme parlamentare ose lokale).

Share.