fbpx

Nga vendimi i qeverise ne javen e ardhshme do ndahen nga 400 euro per

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga vendimi i qeverise ne javen e ardhshme do ndahen nga 400 euro

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, derisa ka vizituar Suharekën ka premtuar se javën e ardhshme do të kalojë l igji për rimëkëmbje ekonomike, shkruan Gazeta Express.Ndërsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet l igji për rimëkëmbje ekonomike dhe do të definohen të çështjet, ku përfshihen mjetet që do të marrin qytetarët nga kursimet e tyre por edhe lehtësira të tjera që do të bëhen për bizneset.

Hoti ka thënë se po punohet edhe për përgatitjen e pakos së re fiskale gjatë muajit dhj etor dhe se në mbledhjen e parë të ja narit do të miratohet kjo pako.

Share.