fbpx

Nga Spikeri Grek një përngjasim Presidentin Erdogan me Fatih Sulltan Mehmed…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Spikeri grek duke deklaruar që tregon rrezatimin e tyre me raketat e Turqisë, “Fatih Sultan Mehmet kalon nëpër det të gjithë ishujt nuk spërkaten në këtë pikë. Sulltan Mehmeti modern që armët kryesore në raketat Bora të periudhës 1453 të Erdogan nuk na japin rrugën për të goditur. Jo vetëm që nuk jemi të përgatitur edhe për aleatët duhet të kemi “, tha ai.

Tensionet në Mesdheun lindor, Greqi dhe Turqi vazhdojnë të shkaktojnë reagime të forta në mediat greke. Ndërsa shpjegon inventarët e Forcave të Armatosura Turke, spikeri grek jep gjithashtu mesazhin për Greqinë dhe Evropën. Spikeri i BORA-s duke deklaruar se raketat e zhvilluara me burime lokale dhe kombëtare janë tokë në tokë, diapazoni aktual i marrëdhënieve të Turqisë me Perëndimin, ai tha se hynin në një erë për t’i mësuar ato.

Share.