fbpx

Nesër regjistruesit duhet të dalin në terren, në të kundërt do procedojmë lendën ‘regjistrimi 2’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Koordinator i grupit parlamentar ASH-AAA, Skender Rexhepi ka reaguar me një postim në rrjetin social Facebook lidhur me tentimin për shtyerjen e regjistrimit. Rexhepi theksoi se: “Ne vetëm ua dëshmuam se nuk jemi BDI, nuk mund të shtyhet regjistrimi dhe as nuk tërheqim amendamentet derisa të zgjidhet përfundimisht problemi me shtetësinë“, shkruan infoShqip.com

Share.