fbpx

Nëse të bëhet padrejtësi, thuaj :

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nëse të bëhet padrejtësi, thuaj: Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është.Kur sprovohesh me sprova, thuaj:Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është.Kur të ngushtohen rrugët dhe nuk e gjen askënd nga njerëzit që të të ndihmojë dhe të të përkrahë, thuaj:Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është.Nëse je i pafajshëm dhe nuk mund ta paraqesësh atë, thuaj: Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është.

Share.