fbpx

Nënshkruhet marrëveshja historike mes Anglisë dhe BE-së / Vjen reagimi i parë nga Boris Johnson

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BE dhe Mbretëria e Bashkuar kanë arritur një marrëveshje tregtare pas Brexit, duke i dhënë fund muajve të mosmarrëveshjeve mbi të drejtat e peshkimit dhe rregullat e ardhshme të biznesit.

Në një konferencë shtypi në Downing Street, Boris Johnson tha: “Ne kemi marrë përsëri kontrollin e ligjeve dhe fatit tonë“.

Share.