fbpx

Në këtë fshat ka lindur viçi me dy koka, pronarja shokohet: Jam 70 vjeçe dhe nuk ka parë më parë kështu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një fshat të Kinës Juglindore ka ndodhur një ngjarje e pazakontë, që ka bërë të gjithë fshatin të shokohet.

Her neighbours have flocked to her home to meet the calf

Siç raportojnë mediet britanike, në fshatin në fjalë ka lindur një viç me dy koka, një ano mali e rrallë që ndodh në mesin e kafshëve.

Nëna e viçit e lindi të shtunën e kaluar pas shtatë orësh, sipas pronares së tyre.

Auntie Zhang, pronarja e kafshëve, është shprehur se “në 70 vitet e fundit, aq sa kam, nuk kam parë asnjëherë një gjë të tillë në jetën time”.

Një ekspert tha se viçi me dy koka ndan të njëjtin fyt dhe mund t’i rriten katër brirë.

Share.