fbpx

Na lë pa fjalë mjeku i njohur Tritan Shehu : Mendoni se janë të vërteta rastet ditëve të fundit ? Ja se cfarë po ndodh realisht me rastet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shtimi i rasteve ditët e fundit ka bërë që qytetarët të shqetësohen dhe shumë probleme të dalin në pah. I ftuar në Faxnews doktori Tritan Shehu u shpreh nuk kemi të bëjm me një rishfaqje të koronavirusit por duhet një ristrukturim i gjithë sisitemit.

“Unë e kam thënë që situata, kurba ka qenë e pabe sueshme, pa trend. U nis që në fillim gabim që nga masat e marra. Vazhdojmë të jemi në një amulli të plotë, nuk shfrytëzojmë rezervat e brendshme siç janë mjekët e familjes” tha mjeku.

Shehu u shpreh se kjo Qeveri po na renditi në fund të Botës, reagon me cin izëm e arr ogancë.

“Dështim i plotë i qeverisë edhe në bazë të shifrave të të prekurve, më të larta se kurrë, dhe për çudi edhe rezultatet e të testuarve komunikohen vetëm nëpërmjet telefonit. Gjithashtu kemi një mungesë të një strategjie e kriteresh që ka prodhuar atë kurbë.” u shpreh Shehu.

Mjeku tha se mos aktivizimi i mjekut të familjes e gjendjes së pa pranueshme të strukturave spitalore qeveria tenton t’i fshehi pas aku zave cin ike ndaj personelit për gjoja mos respektim të rregullave prej tij, kur në fakt ai u la i pa mbrojtur e i pa testuar, duke u bërë vi. ktimë e gjendjes së përgjithëshme

Share.