fbpx

Mrekullitë ekzistojnë, lind fëmijë pas 22 vite martesë / Mos kalo pa e uruar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një grua 47-vjeçare ka zbuluar se ishte shtatëzënë vetëm një orë përpara lindjes. Ajo shkoi në s pital më dh imje të forta barku por pas kontrollit nga mjekët, ka mësuar se pas një ore do të sillte në jetë fëmijën e saj të parë.

Judy Brown nga Beverly, mendonte se “fryrjen’ e barkut dhe shtimin në pëshë, e kishte si pasojë e kalimit në menopauzë, por m jekët i dhanë lajmin e bukur dhe pas një ore ajo solli në jetë një vogëlushe të shëndetshme.

Share.