fbpx

Mrekullia e Zotit, Voglushja i shpeton vde.kj.es, tash mund te zgjohet prap ne kemb dhe te luaj me shoqet !

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mrekullia e Zotit, Voglushja i shpeton vde.k.jes, tash mund te zgjohet prap ne kemb dhe te luaj me shoqet !
O Zot sa mrekulli kur nje femije kthehet perseri ne jete, me shoqerine e saj dhe vazhdon jeten….

Share.