Mosha kur femrat fillojnë të bëhen si nënat e tyre

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Me shumë gjasë keni thënë se kjo nuk do t’ju ndodh juve asnjëherë – por, për shumicën e femrave, shndërrimi në nënën e tyre është i pashmangshëm

Hulumtimet e reja sugjerojnë se femrat fillojnë të bëhen si nënat e tyre qysh prej moshës 33-vjeçare, transmeton Telegrafi

Më shumë se gjysma e femrave (52{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d}) të anketuara kanë thënë se kishin ndaluar së kundërshtuari nënën dhe në vend të kësaj kishin filluar t’i imitonin gjestet e tyre qysh prej viteve të hershme të 30’tave

36{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} e femrave që kanë marrë pjesë në anketim kanë thënë se kanë filluar t’i vërejnë ngjashmëritë me nënën e tyre kur vet janë bërë nëna

16{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} kanë deklaruar se shikimi i të njëjtave serive kishte qenë shenjë se ato kishin filluar të “shndërroheshin” në nënën e tyre

Ndërkaq 11{b0da57891860c92cf86c4df231716322bdbf6a4daefee506fcc6fc3adefc6e5d} kanë thënë se janë frikësuar kur e kanë dëgjuar veten duke i përsëritur të njëjtat thënie sikurse kishin bërë nënat e tyre

Share.