fbpx

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

MOS E HARRO KËTË RREGULL NË JETË.Nëse e do pasurinë, mos e harro llogarinë.Nëse i do vilat dhe shtëpitë, mos i harro asnjëherë va’rrezat.Nëse i do gjynahet dhe mëkatet, mos e harro pendimin dhe kërkimfaljen.Nëse e do ndonjë krijesë, mos e harro Krijuesin.Nëse e do dynjanë, mos e harro ahiretin.Nga arabishtja: Irfan JAHIU ( O Zotim im. me fal mua fale familjen time dhe gjithe ata qe i dua dhe me duan, me fal mua familjen time dhe gjithe muslimanet Allahume amin).

Share.