fbpx

Momenti drithërues kur policja shpëton jetën e burrit me karrocë në shinat e trenit/ VIDEO PAMJE SPEKTAKULARE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një police e quajtur Erika Urrea nga Kalifornia, ka shpëtuar jetën e një 66-vjeçari i cili kishte ng ecur tek shinat e trenit me karrocën e tij.Ndërkohë që treni po i afrohej burrit me karrocë, policja e pa, ndali makinën dhe vrapoi për të shpëtuar atë.

Ajo tentoi ta lëvizte me karrocë por ishte e pa mun dur. Disa sekonda para se treni të go d iste burrin, policja arriti ta larg ojë atë nga karroca dhe ta hedhë në tokë.

Në këtë mënyrë policja i shpëtoi jetën burrit 66-vjeçar duke rr ezi ku ar dhe veten. Burri pë soi dë m tim e në këmbë dhe u dërgua direkt në s pit al.“Ofic er ja Urrea rr ez ik oi jetën e saj për të shpëtuar një tjetër jetë dhe veprimi i saj para nd aloi një tr ag je di sot. Ne jemi jas htëz ako nisht krenarë për ofi cer in Erika Urrea dhe heroizmin e saj”, tha departamenti i pol ic isë.E gjithë pamja është filmuar nga kamera që po li cja mbante në uniformën e saj.

Share.