fbpx

MJEKU KOSOVAR JEP SHPRESË: POPULLI I KOSOVËS DO TË JETË I PARI QË ARRIN IMUNIZIMIN NGA KORONAVIRUSI

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mjeku dhe profesori kosovar, Gani Bajraktari ka thënë se Kosova do ta kalojë mirë koronavirusin.

Kështu tha ai sot në T7, ku ndër të tjera shtoi se populli i Kosovës do të jetë i parti që do të arrijë imunizimin.

“Unë para dy ditëve kam thënë se në Kosovë nuk janë bërë teste për popullatën e shëndoshë.

Kosova do ta kalojë mirë koronavirusin.

Për shkak të demografisë.

Ne do të jemi popullata e parë që do ta arrijmë imunizimin.”, tha ai.

Kujtojmë se ditëve të fundit në vendin tonë janë rritur rastet me koronavirus, ku vetëm dje janë identifikuar 113 të infektuar.

Share.