Miratohet Raporti për Kosovën në PE, mirëpritet aplikimi në BE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Miratohet Raporti për Kosovën në PE, mirëpritet aplikimi në BE

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon ka bërë të ditur se është miratuar raporti për Kosovën.

Për raportin për Kosovën votuan 452 deputetë, 87 ishin kundër dhe 76 abstenuan

“Raporti për Kosovën sapo është miratuar me shumicë dërrmuese, duke konfirmuar kështu mbështetjen tonë të qartë për përpjekjet dhe arritjet evropiane të Kosovës”, ka shkruar ajo.

.

Share.