MINISTRIA E KULTURËS FILLON PUNËN PËR REALIZIMIN E SHTËPISË SË KULTURËS NË BOGOVINË

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Drita e Gjelbert per Kamjanin
Puna Tek sa ka filluar #Teatri Po vjen
Cdo gje shkon sipas rregullores gjithcka punohet ne te mire te Kamjanit , Amaneti i Hoxhes Sead Ajruli Filloi te realizohet
Cdo gje ne te mire te Kamjanit
Gjithashtu e Falemenderojm edhe ish Ministrin Asaf Ademi per Kontributin e dhene per Kamjanin dhe Ministrin aktual i cili eshte Hysni Ismaili .
Ju Faleminderit te gjithve te cilet punojn pa lodhur per Kamjanin ..

RESPEKT”,/KAMJAN.COM

Share.