Ministria e Kulturës fillon me ndërtimin e Shtëpisë së Kulturës në Likovë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fal ish ministrit të Kulturës Asaf Ademi dhe ministrit aktual Hysni Ismaili, filluan punimet për kompletimin e Shtëpisë së Kulturës në f.Mateç-Komuna e Likovës.

Ministria e Kulturës ndau 25.000.000 denarë për ndërtimin e këtij objekti.

URIME!

Share.