Ministria e Kulturës e Alternativës realizon dy projektet e rëndësishme në Bogovinë dhe Likovë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot, kanë filluar punimet për realizimin e dy mega-projekteve kulturore në kuadër të Ministrisë së Kulturës nga radhët e Alternativës. Bëhet fjalë për dy projekte kulturore të filluar nga ish-ministri Asaf Ademi dhe sot të realizuara nga ministri aktual i Kulturës, Hysni Ismaili.
Projektet: Shtëpia e Kulturës në Bogovinë dhe Shtëpia e Kulturës në Likovë.

Fal ish ministrit të Kulturës Asaf Ademi dhe ministrit aktual Hysni Ismaili, filluan punimet për kompletimin e Shtëpisë së Kulturës në f.Mateç-Komuna e Likovës.

Ministria e Kulturës ndau 25.000.000 denarë për ndërtimin e këtij objekti.

URIME!

Share.