fbpx

Ministri i Kulturës, Hysni Ismaili firmosi kontratën për mbështetjen financiare të Teatrit Shqiptar për Fëmijë dhe të Rinj

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditë e rëndësishme për IN Teatri Shqiptar për Fëmijë dhe të Rinj – Shkup
Sot u firmos kontrata me ministrin për kulturë z. Hysni Ismaili për mbështetjen e parë financiare të këtij institucioni. Me këtë mundësohet edhe në vepër funksionimi dhe mbarëvajtja e teatrit më të ri në vend. Nga ky akt do përfitojmë të gjithë, si publiku, po ashtu edhe komuniteti artistik, e në veçanti ardhmëria jonë – fëmijët dhe rinjtë.

Share.