fbpx

Ministri britanik jep lajmin fantastik per COVID19

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profesori Prelassco, një nga ekspertët më të mirë italianë, tha se dihet që ka pasur shumë mutacione deri më tani, më shumë se 12,000, disa prej të cilave ishin shumë të vogla dhe të parëndësishme për disa prej tyre domethënëse.

Në një intervistë me Sky News, Hancock tha se Mbretëria e Bashkuar ka porositur 100 milionë doza të mjaftueshme për të vaksinuar të gjithë popullsinë. “Ka një rrugë për të dalë nga kjo. Vaksina e siguron atë rrugëdalje. Tani mund të themi me besim se do të jemi në gjendje të dalim nga kjo deri në pranverë dhe do të vaksinojmë njerëzit sa më shpejt të jetë e mundur”, shtoi ai.

Ministri i Shëndetësisë u shpreh po ashtu se miratimi i vaksinës Oxford/ AstraZeneca ishte, “një lajm i mirë për të gjithë botën”, për shkak të çmimit relativisht të ulët dhe kushteve të lehta të transportit.

“Ky është një lajm i mirë për të gjithë botën, sepse kjo vaksinë është relativisht e lirë për t’u prodhuar dhe mund të ruhet në një temperaturë normale. Mund të përdoret në të gjithë botën.” Edhe kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar, Boris Johnson, e konsideroi miratimin e vaksinës, një lajm vërtet fantastik dhe një triumf për shkencën Britanike.

Share.