Ministri Bekim Sali takon ambasadorin kinez, Zhang Zuo, sigurohet ardhja e 30 veturave të ndihmës së shpejtë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Shëndetësisë zhvilloi takim me ambasadorin kinez në vend, Zhang Zuo, i cili është një mik i dëshmuar i Maqedonisë së Veriut, gjithmonë i gatshëm për të mbështetur sistemin shëndetësor të RMV-së.

-“Në takimin e sotëm u diskutua për përshpejtimin e shërbimit të automjeteve të ndihmës së shpejtë me 30 vetura të reja, si mbështetje dhe ambasadori Zuo theksoi angazhimin për ardhjen e tyre sa më shpejt.

Me këtë rast, falënderova ambasadorin Zhang Zuo dhe popullin e Republikës Popullore të Kinës si mbështetësit tanë të mëdhenj në trajtimin e pandemisë së COVID-19 , theksoi ministri Sali.

Në takim u ra dakord edhe për përforcimin e kuadrit në Qendrën për Mjekësi Tradicionale Kineze në Shtip.

Share.