Ministri Bekim Sali i heqë të gjitha masat anti Covid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas rekomandimit të Komisionit për Sëmundje Infektive, në mbledhjen e sotme të Qeverisë, si dhe pas raportimit të ministrit të Shëndetësisë, Bekim Sali, janë shfuqizuar të gjitha masat kundër koroanvirusit me përjashtim të masës për: mbajtje të obligueshme të maskave mbrojtëse në shtëpitë e shëndetit, barnatore, transport publik dhe qendrat e përkujdesit ndaj personave të moshuar dhe me nevoja të veçanta.
Qeveria rekomandon zbatimin e masave kryesore të preventivës personale kundër virusit Kovid 19.

Share.