fbpx

Miçotakis do të njoftojë koston e Ar.mat.imit javën e ardhshme…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në takimin në Korsikë, mund të arrihet një marrëveshje përfundimtare për shitjen e 18 avionëve Rafale, fregata të reja, nëndetëse dhe aero.planë të tjerë lu.f.te, dhe gjithashtu mund të nënshkruhet një marrëveshje mbrojtjeje. Media greke shkruan se Miçotakis do të njoftojë koston e arm.atim.it javën e ardhshme.

Udhëheqësi i Francës Macron, tha në një deklaratë përpara samitit, “ne do të përpiqemi të paraqesim një qasje të përbashkët evropiane ndaj Turqisë. Duhet të jemi më të qartë ndaj Turqisë në Evropë si një e tërë dhe duhet të marrim një pozicion të unifikuar. Ne do të tregojmë solidaritetin tonë me Greqinë,” tha ai. Ndërsa media greke, e cila dha deklaratat e Macron në tituj, bërtet me gëzim, ajo thekson se pritja nga emërimi i Miçotakis është i madh.

Share.